Avrupa Plastik Geri Dönüşüm Fuarı 2021

Yazar: plastoday
PRSE Amsterdam

Bu ayın başlarında Hollanda’nın Amsterdam kentinde düzenlenen beşinci Plastics Recycling Show Europe (PRSE) sergi ve konferansı, Avrupa’nın dört bir yanından rekor sayıda ziyaretçi ve katılımcıyı çekti. Yıllık etkinliğe iki gün boyunca toplam 4.400’den fazla katılım oldu ve 180’den fazla katılımcı firma katıldı. Yüz yüze etkinliğe 3.500’den fazla kişi katıldı ve yaklaşık 900 kişi sanal olarak katıldı.

Avrupa Komisyonu Çevre, Okyanuslar ve Balıkçılıktan Sorumlu Komisyon Üyesi Virginijus Sinkevičius tarafından sanal bir sunumla açılan iki günlük PRSE konferansı, AB içindeki plastik geri dönüşüm teknolojisi ve uygulamalarındaki en son gelişmelerin yanı sıra gelecekteki endüstri zorluklarını ve yasama ortamını araştırdı.

PRSE, geri dönüşümcüler, makine üreticileri, hammadde üreticileri, dönüştürücüler, atık yönetimi şirketleri ve giderek artan marka sahipleri, perakendeciler ve yatırımcılar dahil olmak üzere plastik endüstrisinin tüm değer zincirini temsil eden katılımcıları, ziyaretçileri ve Plastics Recycling Awards Europe finalistlerini bir araya getiriyor. PRSE, inovasyonu sergileyerek, en iyi uygulamaları paylaşarak ve ortakları ağ kurmak ve iş yapmak için bir araya getirerek plastiklerin döngüsel kullanımına yönelik işbirliğine dayalı ilerlemeyi kolaylaştırıyor.

Bu yılki hibrit etkinlik aynı zamanda etkinliği bizzat ziyaret edemeyen kişilerin karşılama adresi, açılış konuşmaları ve sponsorlu sunumların yanı sıra Plastics Recycling Awards Europe kazananlarının duyurusu da dahil olmak üzere iki günlük konferans programının unsurlarını canlı yayın yoluyla görmelerini sağladı. Yalnızca çevrimiçi ziyaretçiler de katılımcılarla doğrudan etkileşim kurabildi.

Plastics Recycling Show Europe, 22 ve 23 Haziran 2022’de RAI Amsterdam’da Salon 12’ye geri dönecek.

Benzer Yazılar

Yorum Yap