Sodick, Enjeksiyon Kalıplama Makinesi Sergileyecek

Yazar: plastoday

Sodick Europe, K 2022’de çok küçük, karmaşık, yüksek hassasiyetli, yüksek katma değerli ürünlerin üretimi için ideal olan Sodick’in V-LINEÒ teknolojisiyle donatılmış 30 tonluk hidrolik hibrit GL30 enjeksiyon kalıplama makinesini sergileyecek.

GL30, UMATI’nin (Evrensel Makine Teknolojisi Arayüzü) açık, standartlaştırılmış arayüzlerin teşviki ve benimsenmesi yoluyla bağlanabilirliği artırma vizyonuna uygun olarak, diğer uyumlu makinelerle veri paylaşmasını sağlamak için OPC UA iletişim araçlarını kullanacak.

Az yer kaplayan GL30, operasyonel doğruluğu ve enerji tüketimini daha da iyileştirmek için doğrudan basınçlı kalıp bağlama ve Sodick’in yeni Total Servo Drive sisteminin yanı sıra bir dizi gelişmiş enjeksiyon kalıplama işleviyle kullanıcılara gelişmiş kararlılık, izlenebilirlik ve kullanılabilirlik sağlar.

V-LINEÒ teknolojisinin arkasındaki konsept, enjeksiyon ve plastikleştirme işlemlerini tek bir birimde ayırarak son derece doğru, hızlı ve tekrarlanabilir reçine enjeksiyonu sağlamak.

Sodick V-LINEÒ teknolojisi, birincisi reçinenin eriyik durumunda, ikincisi tartılmış reçinenin yoğunluğunda ve üçüncüsü gerçek dolum hacminde olmak üzere üç temel alanda stabilite sağlar. Bu faydalar, düşük ataletli pistonu kontrol etmek için bir Lineer Servo Sürücü kullanılarak elde edilir, bu da hızlı hızlanma, keskin durma ve doğru hızlanma/yavaşlama sağlar.

GL30, üretime hızlı başlama, geliştirilmiş ezilmiş ve geri dönüştürülmüş malzeme oranı ve küf hasarını önleme ve ayrıca piston dayanıklılığını artırma açısından ek “çevreci” verimlilik faydaları sağlar.

Müşterilerin hatasız üretim hedeflerine ulaşmalarına da yardımcı olan GL30, sürekli kalıplamada düzensiz ve analizi zor kusurları azaltır, yabancı madde kontaminasyonunu ve malzeme sıkışmasını önler ve aynı zamanda malzeme besleme stabilitesini artırır.

Benzer Yazılar