Interplas 2023 İçin Kayıtlar Başladı

Yazar: plastoday

2021’deki başarılı etkinliğin ardından Interplas, 2023’te gelişimine devam edecek.

Plastik üretim süreçleri, teknolojileri, malzemeleri ve hizmetlerindeki en son yenilikleri keşfetmek için endüstri genelinde 12.000’den fazla katılımcının ziyaret etmesi bekleniyor ve yaklaşık 400 katılımcı şimdiden fuar alanında onaylandı.

Etkinlik, 75 yıl boyunca plastiğin yaşam biçimimizi dönüştürmesine tanık oldu. Bugün, plastik endüstrisinde büyük bir değişimin olduğu bir zamanda, Interplas hayati zeka, yenilik ve teknolojinin Birleşik Krallık pazarına ulaşmasını sağlamak için her zamankinden daha önemli.

Bir dizi özellik ve destekleyici etkinlik

Interplas, küresel plastik işlemedeki en büyük isimlerin yanı sıra ziyaretçilerin bilgi ve tavsiye alabileceği bir etkinlik. Interplas Insights Konferansı, ziyaretçilerin geri dönüşümdeki en son gelişmelerden dijitalleşmeye kadar çeşitli konularda endüstri uzmanlarından bilgi alabilecekleri özel bir alan olacaktır.

Interplas Tanıtım Aşaması, teknik tavsiye sağlarken ileriye dönük teknolojileri tanıtarak etkinlikteki önemli bir alan olacak. Buna ek olarak, plastik endüstrisinde kapsayıcılığı ve eşitliği savunmaya devam eden popüler Plastikte Çeşitlilik ağ oluşturma oturumu da olacak.

Plastik endüstrisi günlüğünde mutlaka katılım gösterilmesi gereken etkinlik Interplas ziyaretçilerinin Interplas 2023 rozetlerini kullanarak keşfedebilecekleri Birleşik Krallık’taki en büyük işleme ve ambalajlama makineleri fuarı PPMA ile aynı yerde olacak.

CEO Duncan Wood şunları söyledi: “Etkinlikten 2021 yılında harika bir yanıt aldıktan sonra, bu Eylül ayında tüm topluluğu tekrar bir araya getirmek için inanılmaz derecede heyecanlıyız. Bu yıl bizim için özellikle özel bir yıl, çünkü 75. yaş günümüz ve sektörde şimdiden gerçek bir ivme kazanıyoruz. Katılımcıların yatırımlarının karşılığını almalarını ve ziyaretçilerin ziyaretlerinden harika çıkarımlar elde etmelerini sağlamak için ağ oluşturma ve eşleştirmeyi en üst düzeye çıkarmak da dahil olmak üzere 2023 için bir dizi heyecan verici geliştirmemiz var.”

Interplas, 26-28 Eylül 2023 tarihlerinde NEC, Birmingham, İngiltere’de gerçekleşecek.

Benzer Yazılar